5.4. LLIURAMENT I TRANSPORT5.4.1. Transport

Ordinari
Aquest servei admet un pes de fins a 20 Kg. Contempla dos intents de lliurament a domicili (NOTA: us deixaran un avís amb la finalitat de concertar el següent lliurament).

Perquè pugueu fer el seguiment de la comanda us farem arribar un nombre de guia per a poder consultar la seua última situació o estat registrat l'enviament..

5.4.2. Terminis de lliurament

Posar link a l'apartat on està explicat de forma destacada

Terminis de lliurament: Lliurament garantit 24-48 hores a València Capital i 7 dies hàbils en tota la península.

El lliurament de la comanda s'entendrà realitzada amb l'acceptació de la contractació, és a dir, moment en el qual el Titular del Servei enviarà a l'usuari un correu electrònic de confirmació que la comanda s'ha processat, amb la informació del producte, les condicions generals de contractació i les instruccions per al seguiment del mateix.

En el cas que no es puga complir els terminis de lliurament inicialment previstos pel Titular del servei, aquest comunicarà a l'usuari les causes de la demora i un nou termini addicional de lliurament.

Els terminis de lliurament es garanteixen sempre que les comandes siguen registrades abans de les 12:30 hores. Per als admesos amb posterioritat el termini garantit augmentarà en un dia hàbil més.

En els casos en què no estiga tot el material disponible, es lliurarà posteriorment el material que quede pendent.

En cas d'enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla, les eventuals retencions duaneres no explicaran a l'efecte del compromís del termini de lliurament.

No es consideraran hàbils els dissabtes, diumenges i festius locals o nacionals.

5.4.3. Despeses de transport (tarifa península i illes)Zona

Preu (Comandes < 150€)

Preu (Comandes > 150 €)

Zona 1 (València Capital)

6,00 €

0,00 €

Zona 2 (Resta Península)

6,00 €

0,00 €

Altres

Consultar

Consultar
Per a comandes fóra del territori nacional, l'usuari haurà de comunicar-ho a través de l'enviament d'un correu electrònic a la següent adreça:latenda@uv.es

5.4.4. Disponibilitat

Els productes mostraran la seua disponibilitat, d'acord a aquests criteris:

Amb disponibilitat en tenda - Aquest producte està disponible per a ser arreplegat immediatament en les tendes o servir-ho en 24/ 48 hores fins a la quantitat mostrada. Aquestes referències estan especialment recomanades.
Disponibilitat immediata - Ho tenim en magatzem i podem servir-ho en 24/48 hores encara que no apareguen unitats disponibles.
Disponible - Aquest producte està disponible en la quantitat sol·licitada en el termini aproximat d'una/dues setmana, depenent del proveïdor.
Per encàrrec - Aquest producte està disponible en la quantitat sol·licitada. Es demanarà expressament per a vostè i li confirmarem la data benvolguda de lliurament.
No disponible - Consultar disponibilitat per a confirmar termini de lliurament. Dependrà del proveïdor.propi del servei de correu intern